Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2016 03:01 - Да идват "бежанците" - ако им стиска!
Автор: lidislidis Категория: Политика   
Прочетен: 6149 Коментари: 19 Гласове:
35

Последна промяна: 02.01.2016 05:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
             
   Да идват!... Както нахлуват- така и ще бягат обратно!


image

     image


Аз за себе си съм напълно спокойна. Дори се радвам, че  имаме вече създадени доброволни организации и хиляди доброволци в защита на сънародниците си, земите си, езика си, културните и историческите си северни ценности и те са рамо до рамо и помошници на полицията, която е доста заета с набезите на племената наречени ислямски "бежанци" поради завоевателните и печалбарски войни на Америка и съюзниците им от Брюксел . 
Вече не се и чудя, че всички бежанци са мюсюлмани ислямисти.
Ясно е защо не се спасяват християни, а само мюсюлмани от Брюкселските спасители.Няма страшно. Никога на севера не е страшно от завоеватели.Северняците имат в гените си непреклонност и единство в самозащитата си.


                       Имаме си доброволни патрули

         
              image

През последните месеци вследствие хибридната война подета от Брюксел по поръчка на Америка с цел унищожаването на европейското население и буквално натрапените чернокожи в ЕС страните и хилядите изнасилвания, убийства, грабежи и похищения на северните жители от разни африканци и азиатци докарани от джунглата и арабските първобитни общинни войствени племена, на север населението започна само да се брани и да сформира разни самозащитни патрули и групировки, които да бдят над страната и да съблюдават реда в населените места, където са настанени туземците, наречени "бежанци!. Не само аз им се радвам, разбира се, те са опора на младо и старо, работата им има резултат-75% от търсещите уж "закрила" си тръгнаха през глава за страните си, където уж имало "заплаха" за живота им...."Taм се чувствали защитени"- според думите им. 
Да, "в чуждо село и керемидите бият"- е казал народа, но тези нагли нашественици са неграмотни отгоре на това и не знаят тази поговорка. Никой на никого не е задължен да го хрантути по нареждане на ЕС, на ООН и на когото и да е. Кой е хрантутил фините, че са оцеляли? Африка? Ирак? Сирия? ЕС може, би?
Не! Малкият народ е оцелял до сега и без тях. Това, че е малоброен, не дава повод да бъде унищожен от изброените.

              image
 Секс камикадзета придружаващи войниците от ИД , малолетни  бежанци от Ирак,настанени в стаите им и използвани за секс услуги от мъжете бежанци на разходка из града. Такива перверзии спасяваме и убийците от ИД армия.

 Северняците са господари на земите си от векове и такива завоеватели по поръчка от Брюксел не вървят

Трябва да се знае и от шебеците бежанци и от Брюксел, че
тук северняците командват, а не брюкселските мафиоти.
Като резултат от защита на тези патрули положението се подобрява с всеки ден. Понеже и глухите и слепите разбраха, че този проект с тези измислени "бежанци" не успя, сега тези от Брюксел и ООН спрягат още един наивен и тъп проект, който ще се задейства според тях, след края на зимата. Този път се очаква масово нахлуване на всички войници на ИД, след разгрома им от Сирия които идват в Европа да ги гледат европейците. От Брюксел се работи и по друг проект, според който в началото на лятото ще изселват от Централна Африка над 5 милиона жадни чернокожи и ще ги довеждат на безплатен "водопой" в Европа. Причината била, че нямали вода в Африка и сега се сетили да ги "поят" безплатно. Ами то се знае от хиляди години, че в Африка водата е кът, що точно сега ще ги спасяват? Да им направат сонди, да им превозват вода там, като толкова са взели от Брюксел проблемите им присърце! На нас в Европа водата ни е скъпа, плащаме по водомери, купуваме питейна вода, плащаме електричество, дори водните продукти, риба, рапани, ракове са над 30 евро килограма. Как така за тях безплатно и яденето и хрантутенето и квартирите и всичко, ние да не сме им роби? Ето тук е расизма разклаждан и насаждан от Брюкселските печалбари и мафиоти. Жестокото е, че този расизъм е насочен срещу коренните европейци и преминава отново в хибридна война. Та, аз ги обичам тези момчета, тъй като са непримирими, неподкупни и борбени за нацията си.
Ето снимките са от патрулирането им из улиците на града ни през декември. А видеото е пак от тях и е от септември миналата година, когато сформираха големи групи във всяко селище с цел борба спротив нашествениците изнасилвачите и ислямистите от Ирак , Афганистан и Африка, дошли тука, като хибридни войници на Брюксел.Не се виждат напоследък разпасаните и разбесувани ислямски нашественици. Тръгват си масово, останали в момента са само 25%, които ги е страх носа си да покажат и чакат удобен момент и те да си тръгнат.Тръгват си и европейските шиптъри от Косово, от Албания и ромите от Румъния и България, разпънали катуни по севера.
Да идват, да заповядат "жадните" африканци от африканската джунгла, чакаме ги! Ако им стиска! Нашите момчета не прощават! Бдят и пазят северняците.



           image

 Доброволни патрули във всеки град, предимно от с -18, които обикалят и следят за реда, имат връзка с полицията и предотвратяват много престъпления, понякога и наказват, според случая.... Не зная как си го представят бежанците, че някой ще ги остави да изнасилват, бият и убиват северните хора без повод...само защото ЕС Брюксел обещал да ги засели и направи господари на севера.


            image

 Oбиколките им са денонощни, пеша, с мотори, с коли из целия град, както и постоянно окло бежанските лагери и парковете.        Да идват по поръчка и жадните от Африка 5 милиона, тях ги чакат армията от милиони северни ловци да им се израдват, чакат ги  и запасняците- потомци на известни армейски герои, които държат на рода и Родината си, повече от всичко. 
Няма страшно. 


  @Сиркавара Лидия




Гласувай:
39



1. gosho568 - Поздрави!
02.01.2016 07:36
Дано, Европа да се оправи някак си с тези дзурльовци вече... дано, тази година да няма огромни ескалации на напрежението в Европа заради тези "гости"... Сега им студено и са в затишие, но нека да видиме какви ще ни ги сервират пре пролетта..!?!
цитирай
2. kuschel - Тук няма общество. Хората са раз...
02.01.2016 08:11
Тук няма общество. Хората са разединени и при опасност просто ще рухнем. Вече няма нито сила нито идея, която може да обедини българите. Омразата е повсеместна, плод на 25 годишна злобна пропаганда. България стана жертва на САЩ и Брюксел. Тя практически на съществува като отделна държава.
цитирай
3. lidislidis - Eвропа няма да се оправи, тъй като е много вътре и продадена от Брюксел и баба ти Ангела
02.01.2016 09:00
gosho568 написа:
Дано, Европа да се оправи някак си с тези дзурльовци вече... дано, тази година да няма огромни ескалации на напрежението в Европа заради тези "гости"... Сега им студено и са в затишие, но нека да видиме какви ще ни ги сервират пре пролетта..!?!


Според официални данни в края на април в Европа се очакват всички войници на ИД, тъй като войната там свършвала щели да бягат победени и ЕС да ги приюти, като бежанци. Някои от тях имали планове за Англия, Скандинавието и централна Европа, където да правят терористични актове, тъй като имали мрежа от техни хора. Други се надявали да влезат в лукс затворите на тези страни и да ги гледат, като писани яйца данъкоплатците от съответните страни. Но при всички положения суматохата и тероризма в Европа едва сега почва...През лятото Брюксел възнамерява да изсели от Централна Африка 5 милиона африканци и да ги засели в Европа понеже в Африка нямали вода. Лошото е че това е последната фаза на хибридната война, тъй като тези африканци са от зони с масова ебола и спин и малария... Европа ще се оправи, когато ЕС и Брюкселското котило на мафиоти се разтури.
цитирай
4. lidislidis - Здравей, Куш!
02.01.2016 09:10
kuschel написа:
Тук няма общество. Хората са разединени и при опасност просто ще рухнем. Вече няма нито сила нито идея, която може да обедини българите. Омразата е повсеместна, плод на 25 годишна злобна пропаганда. България стана жертва на САЩ и Брюксел. Тя практически на съществува като отделна държава.


За жалост, истината казваш...Разделени по партии, вяра, социални прислойки и по всичко. Криворазбраната цивилизация по управлението на простация 25 години това носи... При нас на север няма рязко деление на партии, а всички работят заедно. Това ни правителство на богатите искаше да се наложи, но не успя и е пред отсвирване от народа, заради това, че слуша Брюксел. Масови стачки правят хората за излизане от ЕС. Ще напиша подробности. Това е. При нас проблема е ЕС,
който разгражда и вреди на населението с политиката си. Иначе народа е страшно сплотен. Поздрави и дано и българите се освестят накъде заминават...
цитирай
5. katan - Поздрави за изнесеното, Лидис!
02.01.2016 10:23
Поздрави за позицията, която имаш!
Много хубаво би било и нашите политици да се замислят по въпроса със собствените си глави, а не да чакат инструкции от Вашингтон и Брюксел.
Нямаме икономика, нямаме армия, но имаме ... бежанци, прегръщат се с политика на годината и се бият в гърдите от гордост. Не ги интересува България, интересува ги мнението на Брюксел ...
цитирай
6. aip55 - Тук няма общество. Хората са раз...
02.01.2016 10:34
lidislidis написа:
kuschel написа:
Тук няма общество. Хората са разединени и при опасност просто ще рухнем. Вече няма нито сила нито идея, която може да обедини българите. Омразата е повсеместна, плод на 25 годишна злобна пропаганда. България стана жертва на САЩ и Брюксел. Тя практически на съществува като отделна държава.


За жалост, истината казваш...Разделени по партии, вяра, социални прислойки и по всичко. Криворазбраната цивилизация по управлението на простация 25 години това носи... При нас на север няма рязко деление на партии, а всички работят заедно. Това ни правителство на богатите искаше да се наложи, но не успя и е пред отсвирване от народа, заради това, че слуша Брюксел. Масови стачки правят хората за излизане от ЕС. Ще напиша подробности. Това е. При нас проблема е ЕС,
който разгражда и вреди на населението с политиката си. Иначе народа е страшно сплотен. Поздрави и дано и българите се освестят накъде заминават...

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Народът ни е жаден за справедливост!
В капитализма справедливост няма, има пари, те определят кой е прав и кой крив.

цитирай
7. lidislidis - Здравей, Кате! Позицията не е само моя, а на 90% от фините.
02.01.2016 11:57
katan написа:
Поздрави за позицията, която имаш!
Много хубаво би било и нашите политици да се замислят по въпроса със собствените си глави, а не да чакат инструкции от Вашингтон и Брюксел.
Нямаме икономика, нямаме армия, но имаме ... бежанци, прегръщат се с политика на годината и се бият в гърдите от гордост. Не ги интересува България, интересува ги мнението на Брюксел ...


Само 10% не я споделят, те са управляващите в момента слуги на Брюксел, които получиха жълт картон от народа на фините само 5 месеци след стъпването им в управлението. Червения картон го очакваме да им бъде даден всеки момент. Достатъчно се издъниха пред народа си. Те са тия, които правят и тук цирковете с бежанците по указания на Брюксел. Величаят престъпниците и мюсюлманите от ИДИЛ и пренебрегват народа. Нагледахме се на циркове от този сорт. Довели престъпници да изнасилват и трепят народа им и ги хранят и гледат, а придобивките на народа си орезаха с голямата ножица до край, заплати, пенсии, лекарства, детски надбавки, всичко...само и само да хрантутят престъпниците от Ирак, Сирия , Афганистан и Африка, които бесуват постоянно.
А, ЕС Брюксел праща нови и нови и още и още!
Няма ЕС- НЯМА ПРОБЛЕМИ! Излишно е и без това Финландия дава повече в членството си, отколкото взема от там. ЕС разтури икономиката й, а сега изтребва и народа с тези ненормални идеи за помощ на бедстващите. В света има милиарди бедстващи, можем ли да ги спасим, като ги преселим в Европа? Къде е тръгнал Брюксел? Ами да става ислямистки съюз и да си ги гледа! Поздрави!
цитирай
8. lidislidis - Да, това е правилото на капитализма...
02.01.2016 12:06
aip55 написа:
lidislidis написа:
kuschel написа:
Тук няма общество. Хората са разединени и при опасност просто ще рухнем. Вече няма нито сила нито идея, която може да обедини българите. Омразата е повсеместна, плод на 25 годишна злобна пропаганда. България стана жертва на САЩ и Брюксел. Тя практически на съществува като отделна държава.


За жалост, истината казваш...Разделени по партии, вяра, социални прислойки и по всичко. Криворазбраната цивилизация по управлението на простация 25 години това носи... При нас на север няма рязко деление на партии, а всички работят заедно. Това ни правителство на богатите искаше да се наложи, но не успя и е пред отсвирване от народа, заради това, че слуша Брюксел. Масови стачки правят хората за излизане от ЕС. Ще напиша подробности. Това е. При нас проблема е ЕС,
който разгражда и вреди на населението с политиката си. Иначе народа е страшно сплотен. Поздрави и дано и българите се освестят накъде заминават...

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Народът ни е жаден за справедливост!
В капитализма справедливост няма, има пари, те определят кой е прав и кой крив.



При нас все още има проблясъци на справедливост, които Брюксел иска да изгаси, но едва ли ще успее. Фините казват- Който иска капитализъм, да заминава при капиталистите. Teзи 10% богати, които ни управляват в момента, нямат никакъв проблем да заминат където искат да живеят в капитализъм. Народа е живял в социална държава и не може да си позволи лукса да е капиталистически по желание на Брюксел. Заради това излизането от ЕС е наложителна.
Поздрави!
цитирай
9. pando - Европейският съюз
02.01.2016 18:38
Е в дейсвителност диктатура на Содом и Гомор. Няма друго име. Фашиските санкции предизвикаха засилване влиянието на Русия/обратно на сметките им/. Налаганата исламизация от евросодомистите ще предизвика събуждане на нациите от наложената медийна летаргия.. .Сметки без кръчмар... Проблемът е че натрапените от сатанистите "имигранти" нямат култура да работят и да се трудят ,да не говорим за криминалните престъпления и тероризма. И подпомагани от сатанистките медии свирят на цигулката,че европейците и хрестияните са расисти. Крадецът вика дръжте крадеца...
Европа без маска и без грим-озъбено свирепо куче!
цитирай
10. lidislidis - Точно го каза!
02.01.2016 19:09
pando написа:
Е в дейсвителност диктатура на Содом и Гомор. Няма друго име. Фашиските санкции предизвикаха засилване влиянието на Русия/обратно на сметките им/. Налаганата исламизация от евросодомистите ще предизвика събуждане на нациите от наложената медийна летаргия.. .Сметки без кръчмар... Проблемът е че натрапените от сатанистите "имигранти" нямат култура да работят и да се трудят ,да не говорим за криминалните престъпления и тероризма. И подпомагани от сатанистките медии свирят на цигулката,че европейците и хрестияните са расисти. Крадецът вика дръжте крадеца...
Европа без маска и без грим-озъбено свирепо куче!


Много точен комнтар! В момента ако християнин реши да защити семейството и децата си, да не се гаврят ислямистките изроди с тях, християнина става расист и го подвеждат по закона, в същото време престъпниците ислямисти не ги закачат, тъй като са били бежанци, дори цинизъм, хранят ги, гледат ги, затварят си очите за престъпленията им, за всичко Поздрави, Пандо!
цитирай
11. sekirata - Да.Всичко е от ясно по ясно та и тук в блога кви стават,което ми е последна грижа.
02.01.2016 21:33
Има кой,кои да се засягат,ядосват,явно нямат други проблеми дори семейни.

Европа е в Агония!
Жълтата раса се събужда-меко казано.
Преди това ще има възход на исляма-няма да трае дълго.
Докато Америка и Русия не се съюзят,няма да има мир на света,
от тяхната вражда най добре се възползват жълтите-дръпнатите очи.
Имат страхотни качества,дарби и умения,нямам впредвид само Япония и Китай!
А исляма и циганията изобщо си е цигания,ще разпространи само болести и смърт сред не само българите. В последният момент ще се отърсим с много "жертви".Вече ги имаме,но по друг начин и в друг вид досега са.

Борба за власт и пари, за петрол,нефт,газ,злато...!
От кога не е имало война на американска територия,
просто се сетих да попитам,
на тяхната територия?!
цитирай
12. leonleonovpom2 - Чудесен материал, поздравявам те!
02.01.2016 21:47
Много точно си написала нещата! Да, северняците заслужават поздрав за позицията!
Бих тревога преди време, че сегашното нашествие много прилича на онова, подчинило в крайна сметка Византия и Балканите Стигнали са до Виена
Сега, явно това се повтаря модернизирано В дъното са парите, които някои и тогава , а и сега получават
Да , дирижирано е това нашествие и самият факт, че е такова, трябва да изправи всички на нокти- с каква цел?
Не да леем сълзи за" мигрантите" Тези сълзи ще са истински, ако същите милозливи персони леят сълзи по същия начин за страдащи БЪЛГАРИ, ПРИ ТОВА МИРНО И ТИХО, БЕЗ ДА ПРИТЕСНЯВАТ НИКОЙ И ДА ПРЕМИНАВАТ ОРГАНИЗИРАНО ,НЕЛЕГАЛНО, ГРАНИЦИ!

ХУБАВА ВЕЧЕР!
цитирай
13. lidislidis - Логичен и умен въпрос!
03.01.2016 15:36
sekirata написа:
Има кой,кои да се засягат,ядосват,явно нямат други проблеми дори семейни.

Европа е в Агония!
Жълтата раса се събужда-меко казано.
Преди това ще има възход на исляма-няма да трае дълго.
Докато Америка и Русия не се съюзят,няма да има мир на света,
от тяхната вражда най добре се възползват жълтите-дръпнатите очи.
Имат страхотни качества,дарби и умения,нямам впредвид само Япония и Китай!
А исляма и циганията изобщо си е цигания,ще разпространи само болести и смърт сред не само българите. В последният момент ще се отърсим с много "жертви".Вече ги имаме,но по друг начин и в друг вид досега са.

Борба за власт и пари, за петрол,нефт,газ,злато...!
От кога не е имало война на американска територия,
просто се сетих да попитам,
на тяхната територия?!


Не е имало война и няма да има в Америка никога, докато има що да плячкосват с войни по света, докато има и продажници, които им помагат за това, като ЕС, и сруги формални световни организации, като ООН, които способстват за войните на Америка с политиката си и законите си.
Поздрави, Ани!
цитирай
14. lidislidis - Благодаря, Леоне! Историческият ход, место да върви напред, се повтаря и се върти все около интересите на едни и същи алчни и долни завоеватели!
03.01.2016 15:43
leonleonovpom2 написа:
Много точно си написала нещата! Да, северняците заслужават поздрав за позицията!
Бих тревога преди време, че сегашното нашествие много прилича на онова, подчинило в крайна сметка Византия и Балканите Стигнали са до Виена
Сега, явно това се повтаря модернизирано В дъното са парите, които някои и тогава , а и сега получават
Да , дирижирано е това нашествие и самият факт, че е такова, трябва да изправи всички на нокти- с каква цел?
Не да леем сълзи за" мигрантите" Тези сълзи ще са истински, ако същите милозливи персони леят сълзи по същия начин за страдащи БЪЛГАРИ, ПРИ ТОВА МИРНО И ТИХО, БЕЗ ДА ПРИТЕСНЯВАТ НИКОЙ И ДА ПРЕМИНАВАТ ОРГАНИЗИРАНО ,НЕЛЕГАЛНО, ГРАНИЦИ!

ХУБАВА ВЕЧЕР!


Няма движение напред, сриват се всеки прогрес на човечеството, заради целите им и пак се почва от начало...това е жестокото.
Материалите по постинга са истински и в тях съм отразила личното ми мнение и мнението на нормалните северни хора. Нищо не е преувеличено, или спестено.
Това е положението на север. Поздрави и Честита, здрава и успешна година за теб и семейството ти!
цитирай
15. lidislidis - До тези с минусите
03.01.2016 18:41
На кого пишете минуси? Не мога да разбера простотията ? Пиша истини подлплатени с доказателства . Смешни са минусите ви! Някакси глупаво изглеждат на фона на постинга ми! :))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
16. djani - Браво Лидка!
03.01.2016 19:38
И глухите се проглушиха и слепите прогледаха и глупаците проумяха, че това е проект за погубване на Европа, само не и продажните политици. Но има и друга версия, може би от теорията на конспирацията, която развих по темата в последния си постинг "Похищението на Европа". Илюстрацията е брутална, но и живата е такъв...
цитирай
17. dimat - Най-ужасното е,че направиха всички ни,зомбирани и страхливи говеда!
03.01.2016 21:16
Или.което е по-точно САМИ се направихме!

Още по-ужасното е,че не виждаме това!

Станахме стадо,управлявано дистанционно от екрана!

Първото такова стадо в Света.

Нямате си представа,колко пъти съм се опитва,ДА ПОГОВОРЯ ,само на тази тема и насреща ми съм виждал в на-добрия случай твърд отказ,да не говорим за насмешките и откровените обиди от рода на "стига с тези конспирации","ти си с промит мозък".Даже и от собствените ми деца.

За мен лично,всичко е обречено.Дано не съм прав.
цитирай
18. lidislidis - Благодаря, Джани! Ценя мнението ти и с интерес те чета винаги!
03.01.2016 21:19
djani написа:
И глухите се проглушиха и слепите прогледаха и глупаците проумяха, че това е проект за погубване на Европа, само не и продажните политици. Но има и друга версия, може би от теорията на конспирацията, която развих по темата в последния си постинг "Похищението на Европа". Илюстрацията е брутална, но и живата е такъв...


Радвам се, че контактувам с теб чрез блога и допълвам мирогледа си чрез постингите ти! Прав си в много неща и умееш да ни ги представяш. Поздрави и пожелания за светла и здрава 2016 година за теб и семейството ти!
цитирай
19. lidislidis - За нещата които ни се случват трябва да се говори открито и повече
03.01.2016 22:05
dimat написа:
Или.което е по-точно САМИ се направихме!

Още по-ужасното е,че не виждаме това!

Станахме стадо,управлявано дистанционно от екрана!

Първото такова стадо в Света.

Нямате си представа,колко пъти съм се опитва,ДА ПОГОВОРЯ ,само на тази тема и насреща ми съм виждал в на-добрия случай твърд отказ,да не говорим за насмешките и откровените обиди от рода на "стига с тези конспирации","ти си с промит мозък".Даже и от собствените ми деца.

За мен лично,всичко е обречено.Дано не съм прав.


Натрапиха ни ги и ни поставиха пред свършен факт с много жестоки последици за нас самите и поколението след нас. Неможе такива важни проблеми на каквито сме свидетели да ни се натрапват от ЕС, без референдум. Видиш ли, били те шефовете и решили да продадат и съсипат Европа и да я препълнят с хора, които нямат нищо общо с нас по култура и манталитет. Това е тоталитиризъм, диктатори са тези от Брюксел, никакви демократи не са, тъй като при демокрацията те трябва да се допитват и да вземат решенията си от мнението на народите, които командват. Масовата обработка от телевизия и преса е пак техен патент. При нас открито се говори за всичко. Движението за защита на населението от посегателствата на бежанците и запазване суверинитета на страната е масово с постоянни разговори по телевизията, на митинги и с мероприятия за изгонването на нежеланите бежанци оттук, които мародерстват из севера и всяват ужас и страх у населението. Изхода за момента е да излезем от ЕС диктаторския съюз и да изгоним хрантутниците му бежанци. Народа го иска. Аз подкрепям този народ, тъй като съм част от него и не бих искала мюсюлмани и престъпници да се гаврят с децата ми и децата на фините, както и не искам да ми се намаля заплатата, да ми се увеличават данъците, за да ги хранят, тъй като парите които отпускат от ЕС за тях изчезват по трасето, и са малко. Безнадежни са тези бежанци и не биха били полезни с нищо за обществото. Те са неграмотни, престъпни, мързеливи. Не стават за тук. Поздрави !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidislidis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3255863
Постинги: 1305
Коментари: 6941
Гласове: 13697
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031