Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.09.2019 17:53 - Нова измама или шарлатанството в здравето се завръща с печеленето на "лесни пари"
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 1041 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                          КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ЛЕСНИ ПАРИ
             от доверието на болните хора, доверили се на квантовите мошеници




Едно изследване, което не успя да се наложи през 2012 г, заради шарлатаните и измамите, с които стана популярно в т.н. реклами по интернет. Тогава едно такова "изследване" струваше около 100-на лв. Сега май цената изгуби силата си и изследването се предлага за 20 лв, а за пенсионери - 10 лв. Това е доста съмнително - ниската цена буди недоверие и съмнение, че зад компютъра стои медицинско лице с диплома.

Официално при  това цената на изследването варира от 50-100 лева, но с ваучер от сайтовете за групово пазаруване намаленията са сериозни, а ако човек започне да прави тези изследвания по традиционния начин, би му струвало около 800 лева и поне месец време, както пише в рекламите за апарата в магазините и сайтове, в които се продава или отдава под наем. Цената му е в рамките на хиляда-четири хиляди лева – в зависимост от модела. Производство – Китай, поне на повечето от тези, които могат да се намерят в мрежата.


Това "изследване" - нов начин за легална КРАЖБА на пари ли е или просто начин да се изкарат "ЛЕСНИ ПАРИ"


Става въпрос за квантовата медицина и безкръвното изследване на здравето на човек. Когато стане въпрос за честност и здраве, изследване чраз компютърни програми, губя доверие в компютърните системи и по-точно в системите, които се командват от човека и които чрез компютърни програми изследват здравето, чрез сензорни проводници допиращи се до тялото ни.....в зависимост КОЙ стои зад компютъра, стигнах до заключението, че ако имаш достатъчно пари за да си купиш модерен компютър ( лаптоп) с екстри и програми - изследване на кръвна картина на човека, безкръвно и без оперативна намеса, прави ли те медик, здравен консултант и диагностик? Защото т.н. "диагноза" се различаваше от поставената ми от лекър само с едно боцване на пръстчето преди 10-на дни. Разликата беше почти 90% и от здрава ме изкара болна.


Питам се, ако бях се предоверила и започнала да приемам уж липсващите ми витамини и минерали, какво бих си причинила от предозиране – например с калций? А с калий или с натрий? Хайде, да не изброявам липсващата ми Менделеева таблица, която трябваше спешно да вкарам в организма си, според устния съвет. Витамините също никак не са безобидни, когато се предозират.



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6155817
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29445
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031